Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren.

Retourneren

Bij CosplayClues heb je de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Retourneren is eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

CosplayClues
Schoterweg 12

2021HM Haarlem
Nederland

Het retourformulier kan je hier downloaden.

Restitutie

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de bank welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. CosplayClues staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat CosplayClues retourzendingen alleen in behandeling kan nemen als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Verzendkosten

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Contact

Als je bestelling niet klopt, neem contact op met info@cosplayclues.com. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op voor een passende oplossing.